VOZAČ BMW-A SMRTI OSTAJE U PRITVORU?! Izazvao JEZIVU saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj je poginuo bračni par Jevtić!

Autor:

Hronika

25.05.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač BMW-a S. K, koji je osumnjičen da je prekjuče izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj su poginule dve osobe, bračni par Dobrinka i Trivun Jevtić, saslušan je danas i izneo je svoju odbranu, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

VOZAČ BMW-A SMRTI OSTAJE U PRITVORU?! Izazvao JEZIVU saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj je poginuo bračni par Jevtić!

Foto: Republika/printskrin

Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema S. K. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, budući da je osumnjičeni strani državljanin.

Kako saznajemo, dežurni zamenik javnog tužioca prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode i naložio je da se, pored alkotestiranja na licu mesta kojim je kod osumnjičenog utvrđeno 0,0 promila alkohola, od njega uzme krv na analizu kako bi se preciznije utvrdilo prisustvo alkohola u organizmu, kao i da se pribave video zapisi sa kamera, da se uradi vanredni tehnički pregled oba vozila, da se uzmu izjave očevidaca i da se izvrši obdukcija tela nastradalih.

Foto: ST/D.KADIĆ

 

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke događaja, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Podsetimo, S. K. je osumnjičen da je učinio krivično delo Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl. 297 Krivičnog zakonika, a povodom saobraćajne nezgode koja se istog dana dogodila na Pančevačkom mostu i u kojoj je nastupila smrt dva lica, oštećenih J.T. i J.D.

Od siline udarca ispali iz kabine i poginuli

Trivun (77) i Dobrinka (77) Jevtić su poginuli u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Pančevačkom mostu u ponedeljak u poslepodnevnim časovima. Kada je automobil udario u njihov kamion, bacio ga je na zaštitnu ogradu, a njih dvoje su ispali iz kabine, jedno je palo u Dunav, drugo na stub ispod mosta.

Foto: Republika

 

60 godina bili zajedno

Dobrinka i Trivun iz Slanaca u Beogradu su se bavili poljoprivrednom. Stradali su kada su se vraćali iz Ovče, u kojoj su imali imanje na kom su radili svakog dana.

- Svakodnevno su išli tamo i vraćali se kući u Slance. To je bio njihov ritual tako su želeli i tako su radili. Kada se to dogodilo vraćali su se kući iz Ovče. Trebalo je da pređe Pančevački most, ode na Bogosloviju i kući... Nisam ni slutio da može ovako nešto da se desi - rekao je njihov sin Rade.

Bračni par je bio ljubav iz srednjoškolskih dana, zajedno su proveli ceo život. Imali su sina Radeta i od njega troje unuka i jedno praunuče.

- Užasno je ne mogu da verujem da sam ih u sekundu oboje izgubio. Duže od pola veka su proveli zajedno, 60 godina braka, zajedno su i napustili ovaj svet. Bili su isto godište - jedva je uspeo da izgovori juče njihov sin Rade, prenosi Blic.

Njihova rođaka otkrila je da je Dobrinka nedavno prokomentarisala kako zna da će "ona i Trivun umreti u isto vreme". Crna slutnja se obistinila...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading