U RADNJE DOPREMLJENO 260 TONA ŠEĆERA! Vučić: Imamo dovoljno da možemo da intervenišemo, ne kupujte mnogo namirnica pa da bacate

Autor:

Vesti

26.05.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemamo problema ni sa šećerom ni drugim namirnicama, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U RADNJE DOPREMLJENO 260 TONA ŠEĆERA! Vučić: Imamo dovoljno da možemo da intervenišemo, ne kupujte mnogo namirnica pa da bacate

Foto: Printskrin

- Ni sa tim neće biti problema. Nemamo problema sa količinama šećera koje imamo. Imali smo problema sa jednom firmom iz kolubarskog okruga i jednim tajkunom, nekim kamatarima, koji misle da je vreme da zarade veliki novac - kazao je Vučić. Najavio je da će se BIA i državni organi baviti ovim slučajem, a građani će imati šćera, soli, brašna, ulja.

Ukazao je da je i za neke druge namirnice postojao pokušaj istog tajkuna da otkupi sve misleći da vara državu i izbegaca obaveze koje postoje.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Sve uspevamo da završimo. LJudi ne teba da brinu. Imamo tolike količine šećera da možemo da Intervenišemo u svakom trenutku - kazao je on.

Vučić je apelovao na građane da ne kupuj prevelike količine kako im ne bi propadalo.

- Ne može brašno da stoji godinama, nemojmo da bacamo. Molim građane da kupuju samo što im je potrebno - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading