DOSTA MU JE SVEGA! Prekipelo mu u Parizu: Razapeli ga na društvenim mrežama pa upao u tešku DEPRESIJU - progovorio o psihičkih problemima posle najnovije DRAME...

Autor:

Sport

26.05.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i pokrenuo lavinu na Rolan Garosu.

DOSTA MU JE SVEGA! Prekipelo mu u Parizu: Razapeli ga na društvenim mrežama pa upao u tešku DEPRESIJU - progovorio o psihičkih problemima posle najnovije DRAME...

Foto: Tanjug/AP

Zverev i Đoković

Aleksander Zverev, svetski broj tri, otkrio je sa kojim se sve pritiscima nose teniseri u moderno doba. Nemački teniser oseća mentalne tegobe zbog sveprisutnosti društvenih mreža, a usled ogromne pažnje javnosti suočavao se i sa depresijom.

Nemac je apostrofirao razliku između današnjeg tenisa i onog od pre 20 ili 30 godina.

Morate naučiti da ne obraćate pažnju na to. Moje mentalno zdravlje ne zavisi od društvenih mreža. Moje mentalno zdravlje zavisi od drugih problema koje imam, da budem iskren - počeo je Zverev, a potom je dodao:

Nikad ne pričam o tome. Mislim da neki igrači pričaju o tome češće i otvorenije. Ja ne volim to da radim, ali sam se mnogo mučio ove godine. Ali ne zbog društvenih mreža. Mučio sam se mnogo zbog drugih stvari, pa nisam bio srećan. Mislim da sam ponekad bio prilično depresivan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Teška vremena za Zvereva...

Treći reket planete je dodatnu pažnju posvetio pritisku koji se kreira putem interneta.

Društvene mreže su veliki deo toga. Konstantno smo u centru pažnje. Mislim da igrači od pre 20, 30 godina to ne razumeju jer sada svaka mala stvar koju radiš, tu je kamera ili neko ko može da komentariše ili postoji neko ko će pisati o tome. Pre 30 godina nije bilo tako - reči su Nemca, koji je na kraju poentirao:

Ovih dana, sa društvenim mrežama i mnogim drugim platformama, mnogo je više angažovanja i postoji mnogo više mržnje. Ali to je samo svet u kome trenutno živimo. Tužno je to videti. Ali to je realnost, jer mislim da su društvene mreže dale svima platformu da kažu šta god žele,dobro ili loše - zaključio je Aleksander Zverev.

Podsećanja radi, treći nosilac se "kroz iglene uši" provukao u 3. kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je nadigrao Baeza sa 3:2, iako je imao dva seta zaostatka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading