CRVENO-BELA DETONACIJA: Delije u TRANSU, Zvezda vraća ljubimca navijača, i to kao SLOBODNOG IGRAČA!

Autor:

Sport

30.05.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač duple krune u srpskom fudbalu radi aktivno oko jačanja tima Dejana Stankovića, a letnji prelazni rok još uvek nije ni počeo.

CRVENO-BELA DETONACIJA: Delije u TRANSU, Zvezda vraća ljubimca navijača, i to kao SLOBODNOG IGRAČA!

Foto: Tanjug/AP

Filip Stojković i Nemanja Radonjić

Fudbaleri Crvene zvezde završili su sezonu u srpskom fudbalu odbranom duple krune, a naredna misija je treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Uprava crveno-belih rešila je prvo pojačanje pošto je kako je prvi pisao naš portal, vezista Kings Kangva potpisao četvorogodišnji ugovor sa beogradskim velikanom.

Danas, nova infomacija portala Republika.rs oko dešavanja u Ljutice Bogdana i planova oko letnjeg prelaznog roka. 

Naime, još uvek se ne zna ko će igrati na desnom boku u timu Dejana Stankovića kada govorimo o defanzivi.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Siguran je Italijan Kristijano Pićini, Marko Gobeljić napušta klub posle pet godina pošto mu ističe ugovor 31. juna ove godine, ali je nejasna sudbina Milana Gajića.

Nekadašnji fudbaler Bordoa dobio je ponudu od uprave nekadašnjeg evropskog i svetskog prvaka da produži saradnju na još najmanje dve godine, pošto i njemu ističe 31. juna, ali tu nastaje tačka problema.

Republika

Foto: Starsport

Milan Gajić

Momak rođen u Vukovaru ima ponude iz inostranstva i još uvek nije doneo odluku o ostanku u srpskom fudbalu.

Crvena zvezda je zato krenula u misiju pronalaženja alternative, a jedna od njih je i bivši crnogorski reprezentativac Filip Stojković (29).

Iskusni defanzivac bio je na Marakani gde je posmatrao bivše saigrače u osvajanju Kupa Srbije protiv Partizana (2:1), odnosno osvajanje duple krune.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić, Filip Stojković, Vujadin Savić i Aleksandar Pešić na nedavnom finalu Kupa Srbije na Marakani

Toga je koštalo otkaza u bečkom Rapidu pošto je prijavio povredu i došao u Beograd, a nije igrao za zeleno-bele u plej-ofu austrijske lige za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Podsetimo, popularni Žule je crveno-beli dres nosio od leta 2017. do avgusta 2019. godine i u tom periodu odigrao je 92 utakmice, postigao dva gola i osvojio dve šampionske titule zaredom.

Republika

Foto: Starsport

Filip Stojković u dresu Crvene zvezde

Filip je potom otišao u Rapid kao slobodan igrač i u Beču je odmah postao standardan što govore brojke od dva pogotka na 83 nastupa.

Ukoliko se Milan Gajić odluči na inostranstvo, Stojković će biti prvi kandidat da ga zameni, a potpisao bi ugovor na dve godine plus jednu kao slobodan igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading