DELIJE U TRANSU: Milivojević od leta ponovo CRVENO-BELI!

Autor:

Sport

19.05.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista se iz Londona vraća na mesto uspeha!

DELIJE U TRANSU: Milivojević od leta ponovo CRVENO-BELI!

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević

Delije, navijači Crvene zvezde i Gejt 7, navijači Olimpijakosa su u bratskim odnosima i sigurno da će ih zajedno obradovati vest oko povratka ljubimca Delija u redove crveno-belih.

Naime, Luka Milivojević (31), vezista i kapiten Kristal Palasa od leta više neće biti predvodik kluba iz Londona pošto će ponovo obući dres Olimpijakosa.

Grčki novinar Jorgos Sideridis prenosi da će Kragujevčanin potpisati trogodišnji ugovor, a da će na račun tima iz prestonice Velike Britanije leći 3.500.000 evra.

 

 

Podsetimo, bivši reprezentativac Srbije je u Pireju bio od leta 2014. do januara 2017. godine, odigrao je 94 utakmice, postigao 15 golova duplu krunu u sezoni 2014/15, a potom naredne sezone i odbrani titulu šampiona Grčke.

Naš je potom kao član "orlova" upisao 176 nastupa i 28 pogodaka, a prethodno je igrao u kragujevačkom Radničkom, Radu, Crvenoj zvezdi i Anderlehtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading