ČUDESAN PRELAZNI ROK NA MARAKANI: Zvezda dovodi TRAGIČARA iz Humske, čeka se samo AMIN FIFA!

Autor:

Sport

30.05.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Ljutice Bogdana priprema novo "mega pojačanje" pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

ČUDESAN PRELAZNI ROK NA MARAKANI: Zvezda dovodi TRAGIČARA iz Humske, čeka se samo AMIN FIFA!

Foto: Starsport

Duel Rodrigaa i Sume

Štoper Sočija Rodrigao nalazi se na korak od dogovora sa Crvenom zvezdom, piše "Mozzartsport".

Crveno-beli su već spremili ugovor za pouzdanog defanzivca, ali će sačekati odluku FIFA, kako bi ga sa popustom doveli sa istoka. Naime, postoji mogućnost da će stranci dobiti priliku da napuste Rusiju uz minimalno obeštećenje, čime bi član Premijer lige ostao bez planiranih tri miliona evra, koliko je tražio za slobodu Brazilca.

Rodrigao ima odličnu sezonu iza sebe, tokom koje je za Soči igrao 28 puta u svim takmičenjima, dok se u tri navrata upisao u listu strelaca. Grobari su ga dobro upamtili tokom kvalifikacionog dvomeča za Ligu konferencija, a Rodrigao je bio jedan od tragičara, budući da je promašio jedanaesterac u Humskoj u penal seriji.

Podsećamo da je aktuelni prvak Srbije već dogovorio transfera Kingsa Kangve iz Arsenala iz Tule, a sva je prilika da će sa njim put "Marakane" i 26-godišnji centralni bek...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading