DELIJE U TRANSU - ZVER STIŽE NA MARAKANU: Zvezda dovodi BOLJEG od Kange!

Autor:

Sport

28.05.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli naciljali veliko pojačanje.

DELIJE U TRANSU - ZVER STIŽE NA MARAKANU: Zvezda dovodi BOLJEG od Kange!

Foto: Starsport

Vezista Crvene zvezde Gelor Kanga

Crvena zvezda silno želi da dovede reprezentativca Zambije Kingsa Kangvu, a reči hvale za centralnog vezistu imao je Đorđe Despotović, bivši napadač aktuelnog prvaka Srbije.

Golgeter je centralnog vezistu rođenog 1999. godine uporedio sa Gelorom Kangom, tom prilikom rekavši da je "bolji od njega", preciznije da može da bude najveće pojačanje našeg najtrofejnijeg kluba u poslednjih nekoliko godina.

Kangva me je zvao da se raspita o klubu i uslovima u Crvenoj zvezdi. Rekao sam mu sve najbolje, jer sam ubeđen da bi bilo sjajno da dođe. Reč je o top igraču! Šou bi pravio, navijači bi sigurno uživali u njegovim igrama. Sličan je Kangi, ali bolji - kazao je Despotović za "Mozzartsport", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Despotović nahvalio Kangvu

On ima sve. Tehniku, brzinu, šut, pas...Paklen je igrač, svaka čast ljudima koji su ga našli i skautirali. Znam da su ga zvali Lokomotiva i Gent. Ako dođe u Zvezdu bio bi to veliki uspeh, mogao bi mnogo da donese svojim partijama, ali i kasnije prodajom jer je mlad igrač - poruka je Đorđa Despotovića iz Tule.

Podsetimo da je 22-godišnji Afrikanac odigrao 23 utakmice u dresu Arsenala iz Tule tekuće sezone, upisao je po šest golova i asistencija, a ugovor sa Rusima mu ističe juna 2023. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading