PARTIZAN BI OTERAO KANGU KAO STANOJE SUMU! Novi ispad Gabonca, ali Zvezda čuva svoje vedete - MUDRO!

Autor:

Sport

28.05.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko nekih stvari se zarad dobrog rezultata mora preći.

PARTIZAN BI OTERAO KANGU KAO STANOJE SUMU! Novi ispad Gabonca, ali Zvezda čuva svoje vedete - MUDRO!

Foto: Starsport/Ilustracija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u finalu Kupa Srbije sa 2:1 i na taj način odbranili duplu krunu osvojenu prošle sezone.

Slavlje na Marakani bilo je za priču, a jedan od najskandaloznijih poteza načinio je kontroverzni Gelor Kanga. Gabonac se prilikom slavlja uhvatio za polni organ u trenutku kada se na Severu orila dobro poznata pesma... Nešto slično je i uradio i u finalu Kupa prošle godine i na taj način bacio ljagu na veliki klub kakva je Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Dejan Stanković

 

Takođe, Kanga je neko ko je ulazio i u sukobe sa Dejanom Stankovićem, zatim je pravio probleme i na aerodromu... Zvezda je mudro prelazila preko svega, kao i Deki Stanković, i u razgovoru sa Kangom došla do cilja - Gelor je vodio Zvezdu i ove sezone do duple krune i proleća u Evropi.

Republika

Foto: Starsport

Sejduba Suma

Za razliku od Partizana, tačnije bivšeg trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića, Kanga bi verovatno bio oteran iz Humske isto kao i Sejduba Suma.

 

 

Najbolji igrač crno-belih je zbog navodno lažirane povrede najuren iz Humske, Partizan je ostao bez jedinog ofanzivog veziste.

Upravo je Suma nedostajao u mečevima protiv Crvene zvezde, jer takvog igrača Partizan dugo neće imati... Najvažnije je da je Stanojević isterao svoje, a Stanković je na kraju ipak ispao veći "šemker" od, među "grobarima" poznatog, "Šer Šamroka"!

U Humskoj sada mogu da igraju "Otpisane"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading