EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Zvezda se DOGOVORILA sa vezistom iz Premijer lige: Brutalno pojačanje STIŽE na Marakanu!

Autor:

Sport

29.05.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnja pijaca još nije ni otvorena, a crveno-beli već ugovorili prvu akviziciju.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Zvezda se DOGOVORILA sa vezistom iz Premijer lige: Brutalno pojačanje STIŽE na Marakanu!

Foto: Starsport

Proslava titule Crvene zvezde

Vezista Arsenala iz Tule Kings Kangva (22) nalazi se na korak od dogovora sa Crvenom zvezdom, saznaje naš portal. 

Afrikanac će u Beograd stići tokom naredne nedelje, a potpisaće trogodišnji ugovor sa prvakom Srbije. Njegova vernost Rusima ističe leta 2023. godine, a klub iz Ljutice Bogdana će platiti obeštećenje u visini od 400 hiljada evra, u dve rate.

Reprezentativac Zambije će pojačati konkurenciju u veznom redu crveno-belih, a plan trenera Dejana Stankovića je da njegovim dovođenjem rastereti tandem Gelor Kanga/Seku Sanogo, koji "troši" najviše minuta u srcu sredine terena.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Gelor Kanga

Kangva ima odličnu sezonu iza sebe, budući da je za Arsenal odigrao 19 utakmica u okviru ruske Premijer lige, u četiri navrata se upisao u listu strelaca, a pet puta je asistirao saigračima. Za nacionalni tim Zambije debitovao je još kao tinejdžer 2019. godine, a od tada je nastupio 13 puta, uz dva data pogotka.

Naš najtrofejniji tim će na leto pokušati da se domogne novog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, kvalifikacije će ovoga puta krenuti od trećeg kola, koje je na programu tek početkom avgusta, pa će Kangva imati dovoljno vremena da se uklopi i adaptira na srpsku prestonicu.

Bivši napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović, opisujući igrača iz Zambije, istakao je da je on čak i kvalitetniji od Kange, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading