ODUŠEVLJENJE MEĐU DELIJAMA: Crvena zvezda bacila navijače u trans!

Autor:

Sport

29.05.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdaši u delirijumu.

ODUŠEVLJENJE MEĐU DELIJAMA: Crvena zvezda bacila navijače u trans!

Foto: Starsport

Katai, Ivanić i Dragović

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je Zvezdin Viber bot koji će svi korisnici ove aplikacije imati priliku da koriste u narednom periodu i uživaju u bogatom zvezdaškom sadržaju.

Zvezda nastavlja da misli na zaljubljenike u crveno-bele boje i trudi se da navijačima našeg kluba omogući što lakši pristup informacijama koje su vezane za dešavanja u Crvenoj zvezdi. Uz pomoć Zvezdinog Viber bot-a naši navijači će uživati u zvezdaškim novostima od kojih će ih deliti samo jedan klik - piše na zvaničnom klupskom sajtu.

Republika

Foto: crvenazvezdafk

Zvezda na Viberu

- Naš klub se po ugledu na evropske velikane odlučio na još jedan sjajan korak, a upravo ovaj potez je samo jedan u nizu planiranih kada je u pitanju komunikacija sa našom najvećom podrškom. Interesantno je to da je ovo prvi sportski čet bot u Srbiji, tako da je Crvena zvezda i u tom segmentu posebna - dodaje se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijač u delirijumu

29.05.2022 20:04

Kad vidim ovo navijači u transu i delirijumu, javljaju mi se Tarabići sa zabačenim beonjačama - a vest boli kol'ko je nebitna.