IDENTIFIKOVAN NASILNIK IZ BLOKA 72! Novobeogradaska policija traga za njim!

Autor:

Vesti

29.05.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuća scena dogodila se juče u na Novom Beogradu u bloku 72 kada je nepoznati mladić u sred bela dana prišao ženi na ulici, pomazio njenog psa, a zatim nasilno počeo da joj skida lančić sa vrata, prilikom čega joj je izbio zub.

IDENTIFIKOVAN NASILNIK IZ BLOKA 72! Novobeogradaska policija traga za njim!

Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD

Kako se vidi na snimku sa društvenih mreža, stariji gospodin koji je bio u blizini pokušao je da odbrani napadnutu ženu od lopova, međutim, to mu nije pošlo za rukom, te je napadač sa sve lančićem u rukama otrčao u nepoznatom pravcu, dok je istraumirana žena ostala da leži na podu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

On je identifikovan i novobeogradska policija traga za njim, a preti mu kazna do osam godina zatvora jer je u pitanju krivično delo teške krađe na izuzetno drzak način, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

29.05.2022 12:42

Rekao sam u ranijem komentaru da je lopurdu lako pronaci,pogozovo savesni polucajci znaju svakog djeparosa i razbojnika da terena°