Sonju Savić našli su PREDOZIRANU okruženu ŠPRICEVIMA, a za sve je kriva TRAGEDIJA koja ju je razdvojila od NAJVEĆE LJUBAVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.05.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična smrt poznate glumice potresla je javnost.

Sonju Savić našli su PREDOZIRANU okruženu ŠPRICEVIMA, a za sve je kriva TRAGEDIJA koja ju je razdvojila od NAJVEĆE LJUBAVI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Oblomov

Sonja Savić je jedna od naših najproslavljenijih glumica, ispisala je istoriju na našoj glumačkoj sceni, međutim koliko god da je imala uspešnu karijeru i koliko god da su je ljudi voleli, njena sudbina nije bila srećna.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sonja Savić

Naime, Sonjina najveća i jedina ljubav je bio džez pijanista Vlajko Lalić. Upoznali su se u Sonjinim tinejdžerskim danima, najveća želja joj je bila da se uda za njega i da se ostvari kao majka, a onda su se sva očekivanja srušila kada je on preminuo 1990. godine, kada se utopio na jedrenju.

- Dok sam bila mlada, često sam zamišljala kako ću imati brak i porodicu sa čovekom koga beskrajno volim i kome ću se potpuno posvetiti. Imala sam veliku ljubav. Otkako je on otišao iz mog života, kada sam imala dvadeset devet godina, sebe smatram udovicom - govorila je Sonja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vlajko Lalić

- Ona je mesecima kasnije bila u depresiji zbog Lalićeve smrti. Nedugo nakon toga, otišla je u Sloveniju, gde je provela narednih deset godina, a po povratku u Srbiju vratila se glumi, ali to je bilo daleko manje zapaženo u poređenju sa periodom nakon Vlajkove smrti.

Vlajko Lalić je bio klavirista inspirisan džez notama sedamdesetih i osamdesetih godina. Stradao je nažalost, u brodolomu kada je pokušao da spase drugove, između Rovinja i Venecije. 

Rođen je u Zagrebu, a otac mu je bio jedan od najvećih srpskih pesnika 20. veka, Ivan Lalić. Deda mu je bio član Mlade Bosne, a po njemu je Vlajko i dobio ime.

Republika

Foto: youtube.com

Sonja Savić preminula 2008. godine

Sonja njegovu smrt nikada nije prebolela, drugu ljubav nije imala. Pronađena je mrtva 2008. godine u Kursulinoj ulici, u svom stanu. Obdukcija je pokazala da je preminula usled prevelike doze narkotika, a informacije o njenoj smrti su potresle čitavu javnost.

Naime, Sonja je pronađena u stanu sa samo jednim dušekom na kom je spavala na podu, dok su oko nje bili razbacani špricevi, prenosi Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading