Sanju Maletić OPAKA BOLEST prikovala za krevet! Pevačici virus napao SRCE!

Autor:

Zabava

29.05.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Maletić pauzirala je karijeru zbog virusa koji joj je napao srce.

Sanju Maletić OPAKA BOLEST prikovala za krevet! Pevačici virus napao SRCE!

Foto: Instagram.com

Sanja Maletić

Pevačica Sanja Maletić jedna je od onih čiji hitovi traju godinama i svaka generacija ih zna i uz njih se provodi, ali da bi došla do tako bogate karijere, Sanja je radila vredno, bila je uporna i ulagala je u sebe i svoj posao.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Maletić

Međutim, još u mlađim danima se susrela sa zdravstvenim problemima zbog kojih je morala da pauzira karijeru.

- Nažalost ja sam sa 29 godina dobila koksaki virus. To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem. To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom - prisetila se pevačica i dodala:

Republika

Foto: Republika

Sanja Maletić o bolesti

- Pitam ja doktorku da li smem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smem ništa teže od kašike da dignem. Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela ni da se preznojim, nisam smela da rizikujem. To je bilo mesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dve noći - kaže Sanja i savetuje sve mlađe kolege da pronađu balans u svemu, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading