Sejo Kalač doživeo SUNOVRAT, za njegovu PROPAST kriva je jedna SLOVENKA! Zbog nje se odao ALKOHOLU, pa sad peva za 50 EVRA!

Autor:

Zabava

29.05.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sejo Kalač propao je kada ga je ostavila ljubavnica.

Sejo Kalač doživeo SUNOVRAT, za njegovu PROPAST kriva je jedna SLOVENKA! Zbog nje se odao ALKOHOLU, pa sad peva za 50 EVRA!

Foto: youtube.com

Pevač Sejo Kalač jedno vreme je bio veoma popularan, a onda je došlo do kraha i karijera mu se u potpunosti raspala.

Republika

Foto: youtube.com/RTV HIT

Sejo Kalač

Naime, Sejo se odao alkoholu, karijeru je uništio i sve što mu je ostalo jeste da posle svega peva u jednoj maloj kafani u Kninu i to za 50 evra, prenosi Kurir.

Kalač se proslavio pesmama ''Da li si me volela ili nisi'', ''Kafanska pevačica'' i ''Ala, ala'', a u poslednje vreme se o njemu ništa osim skandala nije moglo čuti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sejo Kalač pevač

Govorilo se da ga je hrvatska policija uhvatila kako pijan vozi, te mu je tada oduzeta vozačka dozvola, a jedno vreme je bio i u pritvoru. Bio je na lečenju od bolesti zavisnosti, ali je to bilo kratkog daha. Pojavljivali su se i snimci i fotografije kako grade, pijan spava na stepeništu, a poroku se odao navodno kada ga je ostavila devojka zbog koje je ostavio suprugu.

- U jeku popularnosti, kada je žario i palio regionom, upoznao je jednu devojku iz Slovenije, za kojom je načisto odlepio. Zbog nje je ostavio i suprugu, s kojom ima dvoje dece. S tom ženom je sve bilo super dok karijera nije počela da mu stagnira. Tada ga je ona i ostavila. To je baš teško podneo, od tada je počeo mnogo da pije i da se skoro pa ne trezni. Pokušavao je i da se leči, ali sve je to bilo kratkog maha, želja za pićem bila je jača od njega - priča izvor za gorepomenuti mediji i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/OTV Valentino

Sejo Kalač se odao alkoholu

- Teško ga je gledati pijanog. Peva tamo u jednoj kafani u kojoj ima malo stolova. Gazda mu da 50 evra, ako unapred to ne popije. Mnogo voli pesmu i želi da peva, ali dok je u tom stanju, niko ne želi da ga angažuje. U diskotekama blizu Knina vlasnici su mu zabranili ulaz. Napije se i pravi probleme, hoće da se popne na binu i da peva mrtav pijan. Strašno je sve to kad se vidi šta alkohol može da napravi od života.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sejo Kalač se lečio od alkoholizma

Sejo je svojevremeno priznao da u alkoholu nalazi utehu zbog svega što mu se dogodilo.

- Alkohol me doveo do dna i dosta lažnih prijatelja, koji su koristili moje tadašnje stanje da žive na moj račun i da se na moj račun opijaju. Kroz razgovor, druženja, kontakte... Ja sam danas jedan drugi Sejo, Sejo kojeg sam oduvek priželjkivao. Staložen, miran, daleko od alkohola i poroka i daleko od lažnih prijatelja i kolega - ispričao je Kalač.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sejo Kalač o spavanju na stepeništu

Pre nekoliko godina na društvenim mrežama se pojavila fotografija Seja kako pijan spava na stepeništu.

- Pevao sam za vreme praznika, gostovao sam za Božić, bilo je super. Društvo me je ostavilo da budem s njima još par dana, zapili se... Ostavili me do hotelske sobe, nije bilo ni metar, ja zaspao na hodniku hotela. Tu je soba, odmah iznad. Tri dana nismo stajali. Našao me je neki dečko što je prolazio, slikao me i objavio na Fejsbuku, ali mi nije pomogao. Ja sam poludeo i otišao da spavam. Šta sad, šta je, tu je, živ sam i zdrav - priznao je tada on.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seljo Kalac

29.05.2022 20:50

Imati pa nemati najteže prokletstvo.