Katarina Živković URNISALA Tamaru Đurić, pevačica je BRUTALNO spustila: Bedni pokušaji LAJAVE KERUŠE koja zabavlja KLIJENTELU po separeima!

Autor:

Zabava

29.05.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković najstrašnije je izvređala i spustila Tamaru Đurić.

Katarina Živković URNISALA Tamaru Đurić, pevačica je BRUTALNO spustila: Bedni pokušaji LAJAVE KERUŠE koja zabavlja KLIJENTELU po separeima!

Foto: Republika/O.Bogdanović, ATA Images

Tamara Đurić, Katarina Živković

Estradni rat između Katarine Živković i Tamare Đurić se ne smiruje. Naime, Katarina je sve starlete nazvala prostitutkama, zbog čega je Tamara napravila haos, a juče je iznela detalje navodne afere Darka Lazića i pevačice.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Živković i Tamara Đurić u svađi

Nakon toga se oglasila Živkovićeva na svom Instagram profilu i demantovala Tamarinu izjavu.

- Darko Lazić i ja smo dobre kolege i on nikada nije bio u mom stanu niti smo ikada nešto više od prijateljstva i poslovne saradnje imali! O Darku mislim sve najlepše! Ovo su bedni pokušaji lajave keruše i dvorske lude modernog doba koja diskretno zabavlja klijentelu po separeima, da lažima i kevetanjem ponovo skrene pažnju na sebe. Dugo nije lajala pa joj je pala cena. Kirbi ponovo ima prebačaje i umesto što je po 257 put operisala nos, trebalo je da ugradi novi mozak, jer je ovaj definitivno neupotrebljiv! Ko ne zna ko je Kirbi dovoljno je da samo ukuca njeno ime i prezime na Guglu, pošto njen lik i delo i to po čemu je poznata Jutjub kao platforma ne podržava i ne dozvoljava - napisala je Kaća Živković i dodala:

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković o Darku Laziću

- Nismo u Pinokiju. Od laganja i klevetanja nos ne raste, tako da pomiri se sa tim da je takav kakav je i da upravo kao takav i pristaje tvom mentalnom sklopu i "poslu" kojim se baviš. Mi živimo u pravnoj državi u kojoj za laž i klevetu možeš da dobiješ samo tužbu. Lepši nos - ne.

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković o Tamari Đurić

Katarina se nije tu zaustavila, već je nastavila sa nizom uvreda na Tamarin račun.

- Kirbi je prešibao i istripovao da je Pinokio, toliko se uživela sada da je Pinokio pa misli da će joj od laganja porasti nos pošto od operacija ne može.  Davljenik se i za slamku hvata. Džabe lažeš nisi Pinokio da ti od laganja poraste nos - ha ha ha.

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković

Sa druge strane, Tamara je žestoko udarila na pevačicu, pa je takođe putem društvenih mreža izvređala.

- Ajde ćuti stoko bez stida narkomanska i alkoholičarska. Kada pričaš zavijaš kao sirena za paniku, šmrčeš kokain gola, razvlače te zauzeti muškarci, Darko Lazić je bolja riba od tebe (pre nego što je operisao želudac).  Ti si dno margine društva, zato te više i ne ekranizuju. Biću miolostiva prema tebi, jer te duboko sažaljevam. Marš stoko jedna, belolučena papriko, poslednji modelu božije nakaze - napisala je Tamara, a Kaća joj je samo kratko odgovorila:

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Tamara Đurić o Katarini Živković

- Ovo piše sama o sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading