SKANDAL SE DOGODIO PRED FINALE KUPA NA MARAKANI: Partizan nudio PARE sudiji u nameri da osvoji trofej!

Autor:

Sport

29.05.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je igrala za duplu krunu, a Partizan za spas sezone.

SKANDAL SE DOGODIO PRED FINALE KUPA NA MARAKANI: Partizan nudio PARE sudiji u nameri da osvoji trofej!

Foto: Starsport

crveni karton

Nekadašnji ugledni fudbalski sudija Raka Đurović je pre nekoliko meseci otkrio da je Partizan pokušao da ga podmiti uoči finala Kupa SR Jugoslavije 2001. godine, koje se igralo na beogradskoj "Marakani".

Završio sam sudijsku karijeru godinu dana radije zbog toga, jer sam bio određen da sudim finale Kupa SRJ 2001. godine u kome su se sastali Crvena zvezda i Partizan. Tu sam imao žestoke pritiske! Imao je jedan od klubova tada interes, tada je to bio Partizan. Njima nije bilo prihvatljivo da ne želite da pregovarate. Bio je jedan od uticajnih ljudi koji me je poznavao, bio je privrednik ugledan. On je tražio moj kontakt, a ja sam rekao da ne želim da pregovaram. On je to preneo - rekao je Raka tada za "Kurir televiziju".

Nastavio je u istom ritmu.

Tražili su da pobede, da bi opstali (Partizan, prim. aut). Zvezda je prethodne godine osvojila i kup i prvenstvo. Slavoljub Muslin je tada bio trener Zvezde. Partizan bi tada sve izgubio da je ostao i bez tog kupa! To, tek sada, sa ove distance shvatam. I bilo je ponuda! Kada se nudi, uvek se nudi novac. Igralo se sutradan, a ja sam uveče u 23 časa obavešten da neću suditi tu utakmicu. Zamenili su sudiju. Tada je Partizan pobedio 1:0 - završio je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading