Nina Radulović o danima u BOLNIČKOM KREVETU: Nakon ozbiljne operacije kičme, voditeljka priključena na aparate! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.06.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nina Radulović se prisetila teških trenutaka iz bolničkog kreveta.

Nina Radulović o danima u BOLNIČKOM KREVETU: Nakon ozbiljne operacije kičme, voditeljka priključena na aparate! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Nina Radulović početkom prošle godine imala je operaciju kičme, koja joj se iznenada, ali hitno desila. Voditeljka je operisala kičmu jer ju je duži niz godina mučila diskus hernija.

 

 

Tada se Nina oglasila i opisala svaki trenutak koji je provela na bolovanju. 

- Godinama sam imala probleme sa kičmom. Masaže, kiropraktičari, istezanja i terapije nisu davali rezultate. Valjda mi je kičma slabo mesto, ali sam se i preforsirala ove godine. Korona je bila samo okidač za još veće probleme, a onda sam se i povredila. Operacija je bila neizbežna. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, a oporavak brži i izvesniji. Iz bolnice sam izašla dan nakon zahvata. Sada mi sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ići ću uskoro i u banju - ispričala je Nina za domaće medije. 

 

 

Godinu dana nakon, Nina je na Instagram profilu podelila fotografiju na Instagram profilu iz bolničkog kreveta, te je otkrila da je tada odlazila nekoliko puta na infuzije, koje su joj pomogle da joj se organizam povrati. 

- Na ovoj slici sam u bolnici nedugo nakon operacije. Imala sam neki čudan osećaj, pa sam dolazila na infuziju - napisala je Nina na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Radulović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading