Biljana Jevtić UDARILA na Bekija Bekića! Pevačica usred emisije potkačila kolegu: Kad si je već otpevao, što mi nisi i UKRAO pesmu?!

Autor:

Zabava

09.06.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Jevtić i Beki Bekić sukobili su se tokom jedne emisije.

Biljana Jevtić UDARILA na Bekija Bekića! Pevačica usred emisije potkačila kolegu: Kad si je već otpevao, što mi nisi i UKRAO pesmu?!

Foto: republika.rs/printscreen/youtube.com

Pevačica Biljana Jevtić, kao i njen kolega Beki Bekić imaju višedecenijsku uspešnu karijeru, a njihove pesme se rado slušaju i dan danas.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Biljana Jevtić

Biljanin hit ''Evo ti srce na dlanu'' je jedna od njenih napoznatijih pesama, a ona je sama u jednoj emisiji otkrila da u početku nije verovala u njen uspeh.

- Nisam verovala, ja sam se nešto otimala, sve mi je bilo sporo. Nisam bila sigurna zbog tih reči, nešto mi to "Evo ti srce na dlanu" nije zvučalo lepo - priznala je ona i dodala da je nakon što je Beki Bekić otpevao demo verziju ipak odlučila da je snimi, te ga je u emisiji pitala, zašto je on nije snimio.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Biljana Jevtić o pesmi ''Evo ti srce na dlanu''

- Vidiš ti si meni mogao da ukradeš pesmu, zašto mi nisi ukrao pesmu? Nisi osetio da je hit? - pitala ga je, dok je on tvrdio da bez obzira na kvalitet, pesma nije namenjena njemu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Beki Bekić

- Ja nikad nisam krao i želeo ono što je suđeno za nekog pevača, a imao sam šanse da biram pesme - rekao je Bekić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading