Kume LAŽU u tandemu! Andreana Čekić pokušala da opravda Katarinu Grujić, pa se još više upetljala u izmišljotine!

Autor:

Zabava

09.06.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić pokušala je da izvuče Katarinu Grujić i opravda skandal koji se na svadbi desio, pa još više upala u laži.

Kume LAŽU u tandemu! Andreana Čekić pokušala da opravda Katarinu Grujić, pa se još više upetljala u izmišljotine!

Foto: Republika/M.Kostić

Od venčanja pevačice Katarine Grujić i fubalera Marka Gobeljića, očekivalo se mnogo, a dobio se skandal. Već je svima dobro poznato da je izbio haos ispred hotela kada je obezbeđenje oteralo novinare, a par odbio da se fotografiše i da izjave koje su obećali kada su pozvali medije da prisustvuju ovom danu.

Republika

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić na venčanju

Katarina se potom oglasila i emisiji ''Premijera-Vikend specijal'' progovorila o skandalu.

- Prvi put sam te naslove videla tek juče. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno i bez veze bi bilo da sam imala telefon kod sebe. Kad sam videla, bilo je malo bez veze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu. Stvarno nije istina da smo mi terali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu - rekla je Katarina, a njena kuma Andreana Čekić je razotkrila, pa priznala da se Kaća ipak nervirala na dan svadbe kada je ugledala naslove na portalima.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Katarina Grujić o skandalu na venčanju

- Kad smo konačno seli za mladenački sto, kad su svi gosti došli, ona se jako iznervirala. Kaže: "Kumo, pogledaj ovo." Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome - rekla je u emisiji ''Premijera'' Andreana.

Republika

Foto: ATA Images

Andreana Čekić o venčanju Katarine Grujić i Marka Gobeljića

Andreana je zatim gostovala u emsiji ''Ami Dži šou'' gde je rekla da nije istina da je zaboravila burme, pa ponovo slagala rekavši da su mladenci ''već imali burme pošto su se venčali''.

Republika

Foto: ATA Images

Andreana Čekić zaboravila burme

Ni ovo nije tačno, jer je na početku vladika Stefan Šarić pitao mladence gde su burme, oni su se pogledali i pitali zbunjene kumove, koji su iste ubrzo doneli, pa je ceremonija mogla da počne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading