Partizan ne vredi ni pet para: Kako će crno-beli u nove pobede, kada nemaju šta da prodaju i tako prežive! Gde li je Savo sada...

Autor:

Sport

09.06.2022

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspad sistema u Humskoj.

Partizan ne vredi ni pet para: Kako će crno-beli u nove pobede, kada nemaju šta da prodaju i tako prežive! Gde li je Savo sada...

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan nalazi se na samom raskršću propasti! Tri sezone bez trofeja, kao i bez krštenog transfera, uvele su crno-bele u još veću dubiozu iz koje će se ko zna kako izvući!

Pre samo dve godine Partizan je imao šta da ponudi na tržištu i tako pokrije izostanak titule. Na klupi je tada bio Savo Milošević koji je za nešto manje od dve godine doveo crno-bele na korak od debelog plusa!

Republika

Foto: Starsport

Savo Milošević

 

Prvo je u Ligi Evrope zaradio novac crno-belima i samim tim promovisao nekoliko odličnih pojačanja od kojih crno-beli žive i dan danas. U leto 2020. godine Partizan je u timu imao Umara Sadika, Filipa Stevanovića, Sejdubu Sumu uz već prodatog Strahinju Pavlovića za 10 miliona evra francuskom Monaku.

Republika

Foto: Starsport

Umar Sadik

 

Mogao je Partizan to pamentije da iskoristi, sačeka još godinu dana, ostavi Savu na klupi i možda pokrije sve svoje dugove. To se naravno nije desilo...

Sadik je otišao za "male pare" pošto danas vredi 15 plus miliona evra, Stevanović je takođe za mizeriju napustio Humsku, a Suma je oteran! Na sve to treba pomenuti i iznenadni odlazak Asana za "džabe", a i tu su crno-beli gotovo sigurno mogli da inkasiraju novac.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Jović

Danas u Partizanu prema "Transfermaktu" najskuplji igrač je Nemanja Jović (4 miliona evra), ali s obzirom na njegove partije tokom ove sezone pitanje je da li vredi i 400 hiljada - dinara!

Pogledajte i sami tržišne vrednosti igrača Partizana na kraju sezone 2021/2022 OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
SPREMAMO SE

09.06.2022 10:38

UPRAVO ZAVRSILI STE ZADATAK ,UNISTILI STE KLUB SAD NAPOLJE JER CEMO MOTKAMA DA VAS PROTERAMO VAN BEOGRADA !