Presedan u Kremlju, Putin se odlučio za šok potez: Podgrejane sumnje u zdravstveno stanje predsednika Rusije!

Autor:

Svet

09.06.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanični Kremlj odložio je "Direktnu liniju", događaj koji se jednom godišnje održava u Rusiji kada predsednik Vladimir Putin odgovara na pitanja Rusa, što je podgrejalo sumnje o njegovom zdravstvenom stanju, pišu britanski mediji.

Presedan u Kremlju, Putin se odlučio za šok potez: Podgrejane sumnje u zdravstveno stanje predsednika Rusije!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Uz podsećanje da je "Direktna linija" u prethodnih pet godina održana četiri puta u junu (izuzetak je 2020. godina zbog korone) tabloid Miror navodi da je iznenadna odluka Kremlja posledica pogrošanog zdravlja ruskog predsednika, za koga su britanski mediji tvrdili da boluje od raka i Parkinsonove bolesti.

- Odlaganje "Direktne linije" događa se u trenutku kada se sve glasnije govori o Putinovom narušenom zdravlju - navodi Miror.

Sa druge strane, kao još jedna od terija zbog kojeg se još uvek ne zna tačan datum održavanja tradicionalne konferencije, navodi se i to da bi Putin mogao da bude suočen sa "neugodnim" pitanjima o ratu u Ukrajini.

Inače, "Direktna linija" je tradicionalna godišnja konferencija ruskog predsednika tokok koje on odgovara na pitanja kojih je u više navrata stiglo i preko milion.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Peskov

Konferencija neretko traje više od četiri sata.

Podsetimo, portparol Kremlja Dmitrij Peskov nedavno je 18. jun naznačio kao mogući datum održavanja konferencije.

- Direktna linija ne može biti ovog meseca. Sa tehničke i suštinske tačke gledišta, ovo je složen događaj. Rutinske pripreme su u toku. Ali to će ući u završnu fazu čim se odrede rokovi - naveo je nedavno Peskov.

Kako je Republika već pisala, zvanični Kremlj je u više navrata demantovao pisanja pre svega britanskih medija da Putin boluje od neizlečivih bolesti, a najupečatljiviju izjavu ovim povodom dao je Peskov, naglasivši da "na Zapadu nemaju pojma šta se događa iza zidina Kremlja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Miki

09.06.2022 09:32

Jeste, baš su Britanci onako neko kome se može verovati. Majko mila stavi sve prenosite. Da li je moguće da je novinarstvo toliko trulo koliko i na zapadu? Bukvalno su 99% laži i senzacije radi klikova. Užas.

Odgovori 21 4
Hercegov grad

09.06.2022 09:45

Velija je sansa da Bajdenu zbog bolesti zabrane napustanje teritorije SAD.Ocekuje se poseno obracanje konzilijuma lekara koji su saglasni sa tim da zbog zdrastvenog stanja i pomucene svesti istom se zabrani da odlucuje o upotrebi kofera sa specijalnim siframa!

Odgovori 14 5
Vida

20.07.2022 10:44

Jao što se oni sikiraju za putinovo zdravlje

Lula

20.07.2022 16:04

VANR3DNI USLOVI,VANRWDNO STANJE SVE MOŽE DA SE MENJA.