Branka Katić ljubila je legendarnog vaterpolistu, planirali su budućnost a onda je došlo do KRAHA veze! Nakon raskida on je imao da kaže samo jedno!

Autor:

Zabava

09.06.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Branka Katić pre sadašnjeg supruga, planirala je budućnost sa poznatim vaterpolistom.

Branka Katić ljubila je legendarnog vaterpolistu, planirali su budućnost a onda je došlo do KRAHA veze! Nakon raskida on je imao da kaže samo jedno!

Foto: eStock

Branka Katić

Naša proslavljena glumica Branka Katić pre nego što je upoznala Džilijana bila je zaljubljena u slavnog vaterpolistu Igora Milanovića. Viđali su se daleko od očiju javnosti, ali se za njihovu ljubav znalo naširoko, a mnogi su govorili da je Branki upala kašika u med.

Republika

Foto: Republika.rs

Branka Katić

Međutim, život ih je odveo na dve različite strane, te se velika ljubav prekinula, na sreću bez ikakvih skandala, a njih dvoje i dan danas samo lepe reči imaju da kažu jedno o drugom.

Republika

Foto: Starsport

Igor Milanović

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca družila na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča je ostala do danas - rekao je Igor svojevremeno, prenosi Alo.

Podsetimo, Igor je ispisao istoriju vaterpola, a ušao je i u ''Kuću slavnih''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading