Stanija Dobrojević progovorila o vrtoglavim prihodima! Starleta priznala kako zarađuje: Nemam radno vreme!

Autor:

Zabava

09.06.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević otkrila je na koji način razađuje novac.

Stanija Dobrojević progovorila o vrtoglavim prihodima! Starleta priznala kako zarađuje: Nemam radno vreme!

Foto: printscreen

Stanija Dobrojević se vratila iz Amerike, raskinula trogodišnju vezu sa Markom Markovićem, pa otkrila da je isključivo muvaju zauzeti, kao i da je i dalje u kontaktu sa Markom.

– Mi jesmo u kontaktu, treba ovih dana da dođe da mi vrati psa, to je već sad postala malo i agonija. Tačka je stavljena, još samo da dobijem psa – rekla je Stanija i otkrila kakav dečko može da je osvoji:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević o Marku Markoviću

– Ne padam lako ni na čije čari, pustiću vreme, neću nigde da srljam i izabraću onog ko se časno bude izborio za mene… Jer muškarci su spremni na sve i svašta kada zacrtaju nekog da osvoje, mnogo su opasniji nego bilo koja žena – kaže Stanija i otkriva odakle joj novac za luksuzan život.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Stanija Dobrojević o novcu

– Već deset godina me pitaju odakle mi novac – ljudi, prvo računajte iz Zadruge, Farme, pobede, koliko je to para, samo to izračunajte. Imam svoju firmu organske kozmetike, zaštitno sam lice prestižne američke firme za suplemente… Ja radim! Nemam radno vreme, ali konstantno radim, živim od reklama.

Republika

Foto: Republika.rs/printscreen/TVPink

Stanija Dobrojević o Tamari Đurić

Nedavno se pomirila i sa Tamarom Đurić, a sada je otkrila i kako je došlo do pomirenja.

– Desilo se na proslavi da smo se našle za istim stolom, bila je stegnuta situacija kada sam tek stigla. Ja sam prva pružila ruku, po cenu toga da ona meni možda ne uzvrati pozdrav, međutim, ustala je, izljubila me, tu smo se ispričale… Nismo se videle toliko godina, svašta je nešto prošlo u mom životu od tada, i u njenom. To je skroz okej – rekla je Stanija Dobrojević, prenosi Modno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Saša

09.06.2022 11:15

Svi znamo da nemaš radno vreme,radiš kad te pozovu.