Stanijin bivši potvrdio ulazak u Zadrugu 6? Marko Marković otkrio sve, nakon raskida sa Stanijom PROGOVORIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković progovorio o ulasku u ,,Zadrugu 6".

Stanijin bivši potvrdio ulazak u Zadrugu 6? Marko Marković otkrio sve, nakon raskida sa Stanijom PROGOVORIO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon što se pojavio spisak učesnika koji će ući u rijaliti ,,Zadruga 6", među kojima se pojavilo i ime bivšeg dečka Stanije Dobrojevića i manekena, Marka Markovića

Podsetimo, portal Republika.rs prvi je pisao i saznao za poslednji raskid Stanije i Marka, nakon čega se on još uvek nije oglasio povodom ljubavnog brodoloma. No, kako se njegovo ime našlo među potencijalnim navodnim učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija, njegova reakcija na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju. 

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Stanija Dobrojević Amidži šou

 

Naime, na Instagram profilu kršnog Crnogorac, Marković je objavio imena učesnika, a potom statusom potpalio spekulacije da će se naći na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

- Pa šta ćemo? - napisao je Marko Marković na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković Instagram

 

Podsetimo, Stanija je po povratku u Srbiju donela odluku da stavi tačku na vezu sa Markovićem, a prošle noći u emisiji ,,Amidži šou" zgodna Rumljanka je otkrila nove detalje. 

- Dobila sam ponudu od televizije da se snimaju moj život. To je trebalo da krene u decembru, rekla sam da sačekaju, otišla sam u Ameriku i saopštila sam mu za raskid. Nema šanse da se pomirimo - rekla je Stanija i šokirala:

 

 

- Sada me jure oženjeni, zauzeti još agresivniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading