LUKS GAJBA I SVE NA DODIR: Katarina i Gobelja se useljavaju u NOVI STAN, a pogledajte kako on izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavirite u luks gajbu Katarine Grujić i Marka Gobeljića!

LUKS GAJBA I SVE NA DODIR: Katarina i Gobelja se useljavaju u NOVI STAN, a pogledajte kako on izgleda! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Katarina Grujić nedavno je napravila proslavu njenog crkvenog braka sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Podsetimo, tokom skandaloznog venčanja pevačica je naredila momcima iz obezbeđenja da sve predstavnike sedme sile oteraju, što se i desilo. 

Republika

Foto: Republika.rs/ M. Kostić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčanje

 

Potom je Grujićeva gostovala u emisiji ,,Premijera", tokom koje je optužila novinare i fotografe da su joj uništili venčanje, te da su se bahato ponašali i pokušavali da uđu u njenu limuzinu, tvrdeći da ima snimak kada se to dešava. No, Grujićeva još uvek nije javnosti pokazala taj snimak!

 

 

Međutim, izgleda da su se Katarina i Gobelja toliko oparili, da su odlučili da sebi srede stan, koji su pokazali na društvenim mrežama. Naime, Katarina je na Instagramu podelila nekoliko kadrova novog stana, na luksuznoj destinaciji, a po svemu sudeći, nalazi se na visokim spratovima. 

 

 

Bela estetika i enterijer prostranog stana, sa panoramskim prozorima deluje pompezno, a pevačica se brže bolje pohvalila na Instagramu kako sve izgleda. Iako još uvek nije završen, te su radovi u toku, očigledno da Katarina ne može da dočeka da se useli u novi stan sa Gobeljom i naslednicom Katjom. 

 

Podsetimo, portal Republika.rs je danas spazio Katarinu u ulici Vojvode Stepe, ispred Gobeljinog stana, u bahatom ponašanju, a detaljnije pročitajte u našoj vesti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading