Sanja Marinković TRAGIČNE vesti dobila na dan snimanja emisije! Javili su joj da je UMRLA, a onda je usledilo stravično saznanje!

Autor:

Zabava

08.06.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković doživela je veliku tragediju na prvom snimanju emisije, a pre dve godine je usledio još jedan šok.

Sanja Marinković TRAGIČNE vesti dobila na dan snimanja emisije! Javili su joj da je UMRLA, a onda je usledilo stravično saznanje!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sanja Marinković

Sanja Marinković važi za voditeljku koja uvek ima osmeh na licu i dobro raspoloženje, što joj ne mogu osporiti ni koji koji je ne vole. Ono što niko ne zna jeste da su je na snimanju emisije zatekle najtužnije vesti.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sanja Marinković

Naime, pre dve godine ju je sačekala vest o pogoršanom zdravstvenom stanju majke.

– Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro – rekla je Sanja za Stori i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sanja Marinković o najtežim trenucima

– Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 sata mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti – dodala je voditeljka koja je otkrila i da joj je susret sa majkom u bolnici najteže pao:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sanja Marinković o majci

– To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading