Nikolina Pišek slomljena nakon rezultata Vidojeve ODBUKCIJE! Voditeljka neutešna, ne prestaje da doziva POKOJNOG supruga!

Autor:

Zabava

08.06.2022

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rezultati obdukcije Vidoja Ristovića u potpunosti su slomili Nikolinu Pišek.

Nikolina Pišek slomljena nakon rezultata Vidojeve ODBUKCIJE! Voditeljka neutešna, ne prestaje da doziva POKOJNOG supruga!

Foto: ATA Images/printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek ne može da se oporavi od iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, a bol i tuga ne prolaze. Kako je stigao nalaz obdukcije Ristovića, navodi se da je nakon rezultata Nikolina ostala u potpunom šoku i užasnuta onim što je saznala.

instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović

- Vest da je Vidoje preminuo i način na koji se to desilo je Nikolinu u prvom momentu toliko šokirala da ona nije znala gde se nalazi. Sahrana i svi ti događaji su joj prošli u nekom polubunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentarisali da ne izgleda kao klasična ucveljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvek i bila. Ipak, kada je sahrana završena i kada se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je ćerka velika uteha i mnogo joj znači što je pored nje, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke slike s Vidojem. Mnogo joj znače te uspomene. Najteže joj pada pomisao da sada nema na koga da se osloni, kao što je to bio slučaj kad je Ristović bio živ - priča izvor za Pink i dodaje:

republika.rs

Nikolina Pišek se ne miri sa smrću supruga

- Odmah nakon sahrane, kada se sama vratila na grob svog supruga, Nikolina je zatražila od prijatelja koji ju je držao za ruku da ne padne da fotografiše cveće i vence njenim telefonom, kako bi imala te fotografije.

republika.rs

Nikolina Pišek fotografisala vence na grobu

- Ona stalno gleda te slike venaca, buketa. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja. To ju je baš slomilo. Iako su joj prijatelji savetovali da te slike obriše, jer joj se zbog toga stanje pogoršava, ona za to ne želi da čuje. Jako se povukla u sebe, baš nas sve zabrinjava. Uskoro će i 40 dana, valjda će se nakon toga vratiti u normalu. Mora, ako ništa drugo, a onda bar zbog dece, koja su jako vezana za majku. Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi uopšte time da se bavi. Više joj ništa nije važno sad kad nema njenog Vidoja - završava izvor.

ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Podsetimo, Nikolina je saznala iz medija da je njen suprug preminuo usled zapaljenja srčanog mišića, kao i da je bio u stanju alkoholisanosti i pod dejstvom lekova iz grupe sedativa, što su pokazali rezultati obdukcije Instituta za sudsku medicinu.

- Nemam nikakav komentar na to i hvala vam mnogo - rekla je Nikolina za Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading