Zoran Marjanović se nakon mučnih šest godina vratio muzici! Ispunio najveću želju sinu Urošu!

Autor:

Zabava

08.06.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pokojne Jelene Marjanović odlučio je da se vrati muzici.

Zoran Marjanović se nakon mučnih šest godina vratio muzici! Ispunio najveću želju sinu Urošu!

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Zoran Marjanović, suprug tragično nastradale Jelene Marjanović nakon šest mučnih godina, odlučio je da se vrati muzici, a rame uz rame sa njim stao je njegov sin Uroš Marjanović.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zoran Marjanović

- Nakon 6 godina pauze, iz moje radionice potekla je nova pesma "Kad zvona zvone", a izvodi je do juče dete i moj učenik, danas već stasao u veoma ozbiljnog pevača, bez konkurencije Martin Ajdarević. A, da radost bude još veća, aranžman na moju kompoziciju radio je moj naslednik Uroš Marjanović.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Zoran Marjanović se vratio muzici

 - Kada su počele svima dobro poznate optužbe, moj odnos s kolegama se nije promenio, samo je razlika bila u tome što od stresa i problema nisam mogao da napravim nijednu pesmu. Muzikom sam počeo da se bavim tek nedavno i to na inicijativu sina Uroša, koji je ozbiljno počeo da se bavi produkcijom. Na njegovo insistiranje vratio sam se poslu jer mu je mnogo teško padalo što sam se potpuno povukao iz posla - rekao je Zoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading