Nakon priča o RAZVODU Jelene bin Drai, pojavila se fotografija koja otkriva ISTINU! Kraj ljubavi misice i arapskog MILIJARDERA? (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena bin Drai i Said bin Drai jednom fotografijom otkrili istinu o razvodu.

Nakon priča o RAZVODU Jelene bin Drai, pojavila se fotografija koja otkriva ISTINU! Kraj ljubavi misice i arapskog MILIJARDERA? (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Nedavno je u javnosti odjeknula vest o razvodu Jelene bin Drai i njenog supruga Saida, koji važi za jednog od najbogatijih moćnika arapskog sveta.

Republika

Foto: prinstcreen

Jelena bin Drai

Naime, Jelena je proslavljala svoj 43. rođenan u Vojvodini na jednom poznatom salašu, a kako pored nje nije bio Said, već kuma Dana Karić i njen suprug, počele su da kruže priče o razvodu nakon 14 godina braka.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Jelena bin Drai sa kumovima proslavila rođendan

Međutim, fotografija koju je objavio Danin suprug Nikola Stojilković, otkrila je istinu o braku Jelene i Sadia. Na njoj je par nasmejan i srećan, te je jasno da su priče o razvodu neistinite, a da oni uživaju u svojoj ljubavi kao i prvog dana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jelena bin Drai sa suprugom Saidom

Podsetimo, Jelena i Said bin Drai imaju četvoro dece, ona je svojevremeno govorila kako broj 4 za njih ima veliko značenje, a o njihovom venčanju se govorilo mesecima.

‒ Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece ‒ otkrila je Jelena svojevremno u intervjuu za Hello.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading