Andreana Čekić godinama krije porodicu od javnosti, a sada je odlučila da svima pokaže majku! Sličnost je neverovatna! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić pokazala je majku, a u prvi mah su svi mislili da su sestre.

Andreana Čekić godinama krije porodicu od javnosti, a sada je odlučila da svima pokaže majku! Sličnost je neverovatna! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Andreana Čekić godinama unazad uspešno gradi karijeru na domaćoj javnoj sceni, a iako svoj ljubavni život nije uspela da sakrije od očiju javnosti, to je uspela sa porodicom, te retko ko zna kako izgleda njena majka, koja joj je ujedno i najveća podrška.

Republika

Foto: ATA Images

Andreana Čekić

Kako je aktivna na društvenim mrežama, Andreana nedavno odlučila da sa svojim pratiocima i fanovima podeli zajedničku fotografiju sa majkom, koja je oduševila čitavu javnost.

 

 

Naime, na prvi pogled reklo bi se da su sestre, jer je sličnost neverovatna, a i majka joj izgleda veoma mladoliko, te su se tako i pozitivni komentari nizali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading