Neočekivani PREOKRET u slučaju Džoni Depa i Amber Herd, advokati sve otkrili! Glumac spreman da se ODREKNE 8 miliona odštete?!

Autor:

Zabava

09.06.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoni Dep spreman da se odrekne odštete od 8 miliona dolara.

Neočekivani PREOKRET u slučaju Džoni Depa i Amber Herd, advokati sve otkrili! Glumac spreman da se ODREKNE 8 miliona odštete?!

Foto: Tanjug/AP

Čuveni glumac Džoni Dep dobio je na suđenju svoju bivšu partnerku Amber Herd, koja mora da plati 8 miliona odštete. Međutim, kako advokati glumca navode, moguće je da se on odrekne odštete koju Amber treba da mu isplati, jer mu je vraćena reputacija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep dobio Amber Herd na suđenju

Depovi advokati su u nekoliko emisija predstavljali glumca i negirali tvrdnje Herdove da je suđenje bilo nepravedno. Oni su istakli i da je Džoni srećan što je pobedio, kao i da se ''nije ovako nasmejao šest godina''.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd dužna 8 miliona dolara

Advokati su osudili njene tvrdnje da je izgubila suđenje jer je on popularniji i moćniji od nje, te su naveli da nije istina da su društvene mreže uticale na slučaj i dodali da je problem što ona za razliku od Depa ''nije preuzela odgovornost ni za šta''.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep

Oni su dalje istakli da bi glumac mogao da se odrekne odštete od osam miliona dolara, jer ona to ne može da priušti.

- Ovde se nikada nije radilo o novcu za gospodina Depa. Radilo se o vraćanju njegove reputacije i on je to učinio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep na suđenju

- Moj osećaj je da je sve ovo imalo mnogo veze s odgovornošću. Džoni je imao svoje probleme, bio je vrlo iskren u vezi sa svojim problemima s alkoholom i drogom, bio je iskren u vezi s nekim nesrećnim tekstovima koje je napisao, i mislim da je to bio oštar kontrast s Amber Herd, koja nije izgledala tako ili je barem porota možda shvatila da ona ni za šta nije snosila odgovornost - rekao je Ču i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd na suđenju

- Ona je imala odgovor za sve i nije preuzimala odgovornost ni za šta. Mislim da je to napravilo razliku.

Vaskez je dodala da je "ključ pobede bilo fokusiranje na činjenice i dokaze i Džonijevu priliku da prvi put kaže istinu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading