UKRAJINKA UHAPŠENA U BUDVI: Udarala policiju dokumentima i telefonom po glavi!

Autor:

Svet

09.06.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budvanska policija uhapsila je ukrajinsku državljanku Y. K. (40) iz Kijeva, koja se sumnjiči da je pre dva dana ispred salona za fizikalnu rehabilitaciju u turističkom naselju “Slovenska plaža” napala policajca, udariši ga dva puta mobilnim telefonom u glavu, prenosi Kurir.

UKRAJINKA UHAPŠENA U BUDVI: Udarala policiju dokumentima i telefonom po glavi!

Foto: Shutterstock

Uhapšena žena

Centar bezbjednosti Budva naveo je da su joj stavljene lisice na ruke po nalogu osnovnog državnog tužioca iz Kotora, prenose crnogorske Vijesti. 

Vlasnica salona za fizikalnu rehabilitaciju je pozvala stanicu policije u Budvi oko 12.45 u ponedeljak, kada je prijavila problem sa starijom ženskom osobom koja se agresivno ponaša. 

Prema informacijama Vijesti, 63-godišnja O.K. iz Kijeva, inače, majka uhapšene Ukrajinke, verbalno se sukobila sa osobljem salona, zahtijevajući da bude uslužena.

Iako joj je savetovano da sačeka i da mora da pripazi na ponašanje, jer su u salonu i drugi klijenti, ona je nastavila, kako je Vijestima rečeno, sa drskim ponašanjem.

U međuvremenu na lice mesta, nakon što je upućen poziv, poslata je policijska Interventna jedinica, a ubrzo je stigla i policijska patrola.

Starija Ukrajinika, rečeno je Vijestima, tada je pozvala ćerku preko telefona i rekla joj da dođe.

Foto: facebook.com/printscreen

 

Pripadnici Interventne jedinice, tvrdi sagovornik lista, zatražili su legitimacije od ukrajinskih državljanki, kada se i dogodio incident.

- Prilikom legitimisanja Y. K. od strane pripadnika Interventne jedinice, ona je iz njegove ruke istrgla pasoš koji mu je dala, nakon čega mu je zadala dva udarca u predelu glave mobilnim telefonom i pasošem koji je držala u ruci, obavestili su iz policije. 

Policijski službenik zadobio je lake telesne povrede, što mu je i konstatovano u stanici Hitne medicinske pomoći u Budvi.

Nakon incidenta, ukrajinske državljanke dovedene su u stanicu policije i od njih su uzete izjave u svojstvu građana.

Foto: youtube.com/ Karьera bez granic - Kanada, Amerika i Evropa

 

Sa događajem, prikupljenim obaveštajnim i medicinskim izveštajem, upoznat je dežurni tužilac u Kotoru, koji se izjasnio da se u “radnjama O.K (63) ne stiču elementi bića krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, dok u radnjama Y.K. se stiču elementi bića krivičnog dela - napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”.

On je naložio da se ona uhapsi i uz krivičnu prijavu privede u kotorsko tužilaštvo.

Tužilac je predložio prtvor, nakon saslušanja.

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević, nije prihvatio taj predlog tužioca, već je ukrajinskoj državljanki izrekao dvije mjere nadzora - oduzimanje putnih isprava i redovno javljanje policiji u Budvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading