Nakon dugogodišnjeg ćutanja, odlučio je da PROGOVORI! Otac Nine Radulović otkrio detalje kraha braka ćerke i Branislava Lečića!

Autor:

Zabava

09.06.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nine Radulović progovorio je o razvodu voditeljke i glumca Branislava Lečića.

Nakon dugogodišnjeg ćutanja, odlučio je da PROGOVORI! Otac Nine Radulović otkrio detalje kraha braka ćerke i Branislava Lečića!

Foto: Jelena Simonović/ATA images

O braku Nine Radulović i Branislava Lečića se naširoko govorilo, mnogi su mislili da njihovoj ljubavi ne može doći kraj, a onda je vest o njihovom razvodu odjeknula i javnost je ostala zatečena.

Republika

Foto: e-stock

Nina Radulović i Branislav Lečić

Dosta dugo se pričalo o ovom krahu, dok njih dvoje nisu preterano komentarisali svoj rastanak, kao ni razloge zbog kojih je došlo do kraja ljubavi. Osim što oni nisu govorili o tome, i njihovim porodicama je bilo strogo zabranjeno da pričaju o njihovom odnosu, a onda je Ninin otac odlučio da progovorio i otkrije sve o razvodu ćerke i zeta kog nikada nije u potpunosti prihvatio.

Republika

Foto: Tanjug, youtube.com/pink.rs

Nina Radulović i Branislav Lečić zabranili porodicama da pričaju o njihovom razvodu

- Šta je privatno bilo među njima, ne znam, niti znam koji su razlozi za razvod moje ćerke i Leke. Nisam u to ni ulazio, niti sam se mešao. Znam da ako se mešate, možete da izazovete prkos. Pustio sam da njihov brak teče kako su oni želeli. Nikada nisu pravili neke incidente pred nama. Nikada nisam hteo da zauzimam stranu. I danas smo u korektnim odnosima, brinemo o njihovom sinu - rekao je on za Stori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
milovan

09.06.2022 12:34

Brinu o njihovom sinu.?? A gde su roditelji.?? Njoj je trebao mladji petao,a ovaj matori hoce ali onemocao. I mora da se menja.

Odgovori 14 5