Odgovor ćerki tragično preminule S.Đ. na tekst: "PRVI SNIMCI SA MESTA ZLOČINA: Zaklao suprugu, pa zapalio kuću"

Autor:

Hronika

09.06.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demanti na informaciju koje je objavio portal Republika.rs

Odgovor ćerki tragično preminule S.Đ. na tekst: "PRVI SNIMCI SA MESTA ZLOČINA: Zaklao suprugu, pa zapalio kuću"

Foto: ST/D. KADIĆ

Imajući u vidu da se na internet portalu medija Republika.rs dana 13.05.2022. godine pojavio tekst pod naslovom "PRVI SNIMCI SA MESTA ZLOČINA: Zaklao suprugu, pa zapalio kuću", u kome je navedeno da je našu majku S.Đ. zaklao suprug (tj. naš otac), pa zapalio kuću, a koji je inače preminuo dana 30.10.2018. godine, dakle znatno pre ovog nesrećnog događaja, ovim odgovorom želimo da stanemo na put nagađanjima i iznošenju neistinitih i neproverenih informacija kojima se povređuje pravo na privatnost i pravo na pijetet naše pokojne majke i našeg pokojnog oca.

Autor spornog teksta iznosi navedenu tvrdnju koja nije dovedena u pitanje s obzirom na to da u tekstu nije stavljen upitnik, tj. znak pitanja (?) da je muž zaklao ženu, a onda zapalio kuću, uz navođenje inicijala i mesta u kome se tragični događaj odigrao, bez ikakvih provera istinitosti iznete tvrdnje.

Našu majku S.Đ. nije ubio njen suprug, dakle naš otac, budući da je preminuo pre ovog tragičnog događaja, te ovom prilikom molimo da se stane na kraj iznošenju neistinitih i neproverenih informacija o istom, naročito uzimajući u obzir da je istraga u toku i da se još utvrđuju sve činjenice događaja.

Molimo za razumevanje, poštovanje naše privatnosti i poštovanje prava na pijete naših upokojenih roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading