"Nešto najgore što možete čuti" Nikola Đuričko na UDARU zbog "Stranger Things", scena koja je svima razvalila vilice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.06.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Đuričko našao se na meti kritika zbog serije ,,Stranger Things"!

"Nešto najgore što možete čuti" Nikola Đuričko na UDARU zbog "Stranger Things", scena koja je svima razvalila vilice! (VIDEO)

Foto: Screenshoot

Srpski glumac Nikola Đuričko iznenadio je svoj narod, ali i celu planetu kada je otkriveno da se priključio četvrtoj sezoni serije ,,Stranger Things“, a njegovom ulogom oduševio je verne gledaoce. On se u jednom trenutku pojavljuje kroz epizode u ulozi Rusa, koji ima i te kako bitnu ulogu u celoj sezoni. 

 

 

Naš glumac našao se u ovom važnom projektu, a sa zvaničnog Tviter naloga serije stiže opis njegove glume:

- Sat koji otkucava je bio najgori zvuk nove sezone sve dok nismo čuli Jurija kako se smeje - piše u tvitu.

 

 

Iako bi mnogi pomislili da je ovo napisano u negativnom kontekstu, zapravo, Đuričko je ovo shvatio kao kompliment. Mnogi su mišljenja da su zvukove koje je ispuštao maestralni, što se i spekulisalo dosta na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Screenshoot

Nikola Đuričko u "Stranger Things"

 

I oni nisu jedini koji su ga pohvalili. Sud o novom članu ekipe dao je i Stiven King lično koji niije krio oduševljenje Đuričkom.

- Obožavam onog ljigavog Rusa, Jurija. Zaslužuje sopstvenu seriju. Kao Beri samo ruski - napisao je King na svom zvaničnom Tviter nalogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sremac

09.06.2022 14:00

Pljunuti Serbedzija, ali pljunuti.