Seka Aleksić progovorila o PRINOVI! Pevačica otkrila kako su naslednici reagovali na srećne vesti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.06.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić otkrila je da planira uskoro i treće dete.

Seka Aleksić progovorila o PRINOVI! Pevačica otkrila kako su naslednici reagovali na srećne vesti! (VIDEO)

Foto: Republika

Seka Aleksić sinoć je nastupala na jednom prestoničkom splavu, a svojim izgledom mnoge je podsetila na svoje početke, te je i sama progovorila o istim, pa se dotakla porodice, dece i prinove koju ona i suprug Veljko Piljkić planiraju.

- Nisam se prepolovila, smršala sam 8 kilograma, ali to se valjda na ovako nisku ženu vidi. Iskreno, nisam ništa jela, ali bukvalno, jela sam baš ako osetim da ću da padnem u nesvest. Ja ne mogu da izdržim režime - priča kroz smeh Seka i dodaje:

Republika

Foto: Republika

Seka Aleksić

- Mislim da se čovek nikada ne treba vraćati na nešto staro i nešto što je iza njega, pa tako i u muzici i u izgledu, ja nikada ne mogu izgledati kao na početku karijere, zato što ja sada imam 40 i skoro dve godine, ali svakako da ta tamna kosa i taj da kažemo, vretenast izgled tela, vraća na tu neku staru Seku. Ali, ja sam sada mama, planiram treće, četvrto i peto i ne bih se vraćala uopšte nazad, ja idem napred, pa kako bude.

Republika

Foto: Republika

Seka Aleksić o deci

Kako je i sama priznala da planira još dece, otkriva kako su na tu odluku reagovali njeni sinovi:

- Jovan je mali, ne može na taj način da odgovori, a Jakov želi sestru i želi da se zove Sofija. Samo mi je to rekao jedan dan i meni se to dopada. Nema to ''ja sam majka sa mušku ili žensku decu'', mislim da se deca na isti način vaspitavaju i paze i maze i uče nekim dobrim stvarima i to se ne deli ni na šta drugo, samo na to da budu dobri ljude, pomažu i dele sve što imaju sa drugima, mene je tako moja mama vaspitavala.

Šta je Seka još imala da kaže pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading