ĐOKOVIĆEVO SAMOUBISTVO! MRZI GA ZATO ŠTO JE SRBIN: Amerikanac ponovo ŠOKIRAO svet zbog Novaka!

Autor:

Sport

16.02.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je ponovo na tapetu!

ĐOKOVIĆEVO SAMOUBISTVO! MRZI GA ZATO ŠTO JE SRBIN: Amerikanac ponovo ŠOKIRAO svet zbog Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Amerikanac Ben Rotenberg, koji je zbog svojih stavova prema Novaku Đokoviću dobio nadimak "Novakomrzac", oglasio se povodom intervjua koji je Srbin dao za "BBC".

Rotenberg se isticao pokušajima da diskredituje osvajača 20 Grend slem titula tokom australijske sage, a sada je podelio tekst "Gardijana" u kome se navodi da je Đoković sam sebi najveći neprijatelj. Pomenuti članak je taksativno pobrojao sve Novakove gafove tokom karijere, a ka kulminacija navodi se deportacija iz Australije.

 

 

Iako je ovoga puta bio mirniji nego lane, Rotenbergov gest jasno ukazuje da "ne miriše" srpskog šampiona, možda baš zbog njegove nacionalnosti.

Podsetimo, u odsustvu najboljeg tenisera planete titulu u Melburnu osvojio je Španac Rafael Nadal, kome je to 21. "slem" u karijeri, a Đoković se na teren vraća u Dubaiju (21-26. februar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading