PREPOTENTNO: Nikoga od njih nije savladao, ali ga ipak nisu fascinirali, Italijan udario na Novaka, Rafu i Rodžera!

Autor:

Sport

04.02.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji italijanski teniser Mateo Beretini bio je gost na muzičkom festivalu u San Remu. I ovoga puta tenis je bio jedna od neizbežnih tema.

PREPOTENTNO: Nikoga od njih nije savladao, ali ga ipak nisu fascinirali, Italijan udario na Novaka, Rafu i Rodžera!

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Nadal, Federer

Voditelj programa, po malo šaljivo, upitao je Beretinija zbog kog od trojice najboljih tenisera današnjice, Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera bi navio alarm u četiri sata ujutru kako bi gledao teniski meč.

Mateo Beretini dao je možda i iznenađujući odgovor:

- U životu sam se noću budio samo zbog NBA utakmica. Za tenisere nikad. Niko me u teniskom karavanu nije toliko fascinirao - rekao je Beretini i nasmejao publiku.

 

 

Italijan u dosadašnjoj karijeri nikada nije savladao niti jednog od trojice veličanstvenih. Protiv srpskog košarkaša ima skor od 0-4, dok je u duelima sa Nadalom i Federerom ostvario po dva poraza:

- Nadam se da ću jednog dana uspeti. Ako je moguće, i pre nego što odu u penziju - istakao je trenutno šesti igrač sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading