BIVŠI BROJ JEDAN O NOVAKU: Još on ima šta da pokaže!

Autor:

Sport

07.12.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tod Vudbridž, bivši broj jedan u dublu, oduševljen je što će Novak Đoković učestvovati na ATP Kupu.

BIVŠI BROJ JEDAN O NOVAKU: Još on ima šta da pokaže!

Foto: Tanjug/AP

Svetski broj jedan će predvoditi tim Srbije na takmičenju u Sidneju od 1. do 9. januara. Vesti da je Novak prijavljen za ATP kup obradovao se i Vudbridž.

- To su sjajne vesti za turnir i za sve Novakove navijače. Orgoman je ulog za njega kada je reč o njegovom pokušaju da ostvari grend slem rekord, imao je opciju da igra ili ne na ovom turniru. Činjenica da je stavio svoje ime na spisak je jako pozitivna stvar - rekao je Vudbridž.

Novak je u Melburnu od 2011. godine izgubio samo tri puta.

- Neverovatno je da neko može da osvoji grend slem turnir deset puta. To je njegova najbolja podloga, igra sjajno, čini se da zaista uživa u Melburnu. Imao je nekoliko razočaravajućih poraza u 2021. Nije osvojio US Open i ATP Finale, mislim da ima dovoljno želje u njemu da se opet pokaže - dodao je Tod.

- Ovo će biti turnir sa žestokom konkurencijom. Znamo da Medvedev može da ga pobedi na ovoj podlozi, da Zverev može da ga dobije u tesnim mečevima, a i Tim se vraća - podvukao je Australijanac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Heroj nacije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading