HOĆETE LI I KRV DA MI IZVADITE? Omaž Đokoviću - Cicipas odgovorom na pitanje o vakcinaciji ŠOKIRAO Ameriku!

Autor:

Sport

07.10.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas postavljen je za drugog nosioca na Mastersu u Indijan Velsu, a izazvao je burne reakcije kada je dobio pitanje o vakcinaciji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Grk je poručio da je to "privatna stvar", a mnogi su to shvatili kao omaž prvom reketu sveta Novaku Đokoviću, s obzirom na stavove koje Srbin ima o toj temi.

- Izvinite, ali ne mogu da vam dam svoj lekarski karton ili otkrijem bilo koji drugi medicinski status. Hvala - odbrusio je Cicipas.

On se osvrnuo i na duže pauze za toalet, koje je pravio tokom US Opena.

- Veoma je suvo u Indijan Velsu. To je dobro za mene jer ću manje da se znojim, što znači manje pauza za toalet, što znači da će manje da se žale. To je za sad veoma dobar znak - jasan je Cicipas.

Cicipas je slobodan u prvom kolu IV, koji počinje u četvrtak uveče, a u drugom čeka boljeg iz duela između 61. tenisera sveta Pedra Martinesa i kvalifikanta Roberta Markora, 208. na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading