NAVIJAČI U STRAHU ZBOG NOVAKA: Šta se to dešava sa Đokovićevim okom? (FOTO)

Autor:

Sport

24.08.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se trenutno nalazi u Njujorku gde se priprema za početak US Opena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Jedna fotografija Novaka Đokovića, koja je nastala po njegovom sletanju na njujorški aerodrom, zabrinula je mnoge.

Na spomenutoj fotografiji jasno se može videti da je Noletovo jedno oko potpuno drugačije od drugog. Čini se da je poluzatvoreno, što su primetil i navijači najboljeg tenisera sveta.

Svi su se odmah zapitali šta je u pitanju, a neki su i komentarisali da je to možda neka infekcija, napominjujući da Nole nosi sočiva.

- Šta se dešava sa njegovim levim okom? Mislim, jasno je da ne utiče na njegov tenis, ali me zanima - napisao je jedan tviteraš.

Nije prošlo dugo, a stigao mu je odgovor.

- Dobro zapažanje… Ali ‘selfi’ je na aerodromu nakon dugog leta i nije merodavan da se bilo šta dijagnostifikuje. Siguran sam da svako od nas ima čudan selfi… Videćemo uskoro ili nešto kasnije…

Ipak, tek tad je krenula prava rasprava. Javili su se neki koji tvrde da je taj Novakov problme ustvari ptoza. Ptoza najčešće podrazumeva spuštanje očnog kapka.

Da postoji neki problem dokazuje i video koji je objavio Vasek Pospišil sa jednog od treninga u Njujorku. Na njoj se takođe može videti da je Novaku jedno oko maltene zatvoreno.

Ovo nije prvi put da navijači primećuju ovakav problem kod Novaka, pošto je jedan fotografija iz Dubaija prošle godine takođe izazvala veliku pažnju javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading