Iskrena Dijana Đoković: Zelenaši i ucene su nam bili svakodnevnica, nismo imali ničiju pomoć i podršku!

Autor:

Sport

05.05.2020

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dug je put do vrha... Novak Đoković i njegova porodica prošli su mnogo toga. Dijana Đoković rešila je da progovori o svemu.

RepublikaFoto: Starsport
Dijana i Novak Đoković

- Moj muž je mnogo puta već pričao o zelenašima i sve što je rekao je istina. Bila sam uključena u sve to. Ujutru kada se probudiš i nemaš čime da deci kupiš hleb i najosnovnije stvari, to boli. Prosto si očajan jer ne znaš kako da rešiš neke stvari. On je puno puta presipao iz šupljeg u prazno. Pozajmljivao je od jednih, pa da bi njima vratio, uzimao je novac od drugih i tako redom. Bilo je puno neprospavanih noći - rekla je Dijana u emsiji "Majke šampioni" TV "Arena sport".

Otkrila je i kako su "kamataši" koristili njihovu situaciju.

- Kada znaš da nešto mora, imaš cilj i ideš ka njemu. Sećam se kada je Novak išao na juniorski Rolan Garos, neki ljudi su u poslednjem trenutku odustali od sponzorstva, Srđan je morao da uzme na kamatu. Čovek kada je video da mu je frka rekao je: 'Znaš kako, inače je deset posto, ali za tebe je 15, jer vidim da ti se žuri'. I šta ćeš, moraš da uzmeš, jer nemaš vremena za drugu opciju, jer on sutra putuje - iskrena je majka prvog tenisera sveta.

Nastavila je u istom ritmu.

- U tim trenucima u kući naravno nemamo dinara, Srđan odlazi s Novakom na turnir, a ja bez para za hleb ostajem kod kuće s dvoje male dece. Mislim da smo bili veoma hrabri. Da se rodio u nekoj drugoj državi sve bi bilo drugačije. Ovde nismo imali ničiju podršku, niti pomoć. Ta briga me je kasnije koštala zdravlja - zaključila je Dijana Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading