PRST U OKO JELENI: Dijana Đoković otkrila ŠTA radi sa unucima kada im majka nije tu! Snajka joj ovo NEĆE OPROSTITI!

Autor:

Sport

09.05.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u porodici najboljeg tenisera sveta.

PRST U OKO JELENI: Dijana Đoković otkrila ŠTA radi sa unucima kada im majka nije tu! Snajka joj ovo NEĆE OPROSTITI!

Foto: Starsport

Porodica Đoković

Dijana Đoković, majka Novaka Đokovića, otkrila je kako njeni unuci Stefan i Tara uživaju kada dođu kod bake i deke, gde su im dozvoljene neke stvari koje kod tate Noleta i mame Jelene ne smeju ni da im padnu na pamet.

Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: "Bako, spremi nam palačinke!", pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - rekla je Dijana u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Republika

Foto: ATA Images

Dijana Đoković

Nastavila je u istom ritmu.

Srećna sam što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar - dodala je Novakova majka.

Podsetimo, Dijana je pre dve godine izjavila da se uopšte ne slaže sa ishranom koju njena snajka forsira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading