UŽAS! LANČANI SUDAR NA BICIKLISTIČKOJ STAZI! Čak ŠEST trkača završilo u bolnici! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo prijatno za videti.

UŽAS! LANČANI SUDAR NA BICIKLISTIČKOJ STAZI! Čak ŠEST trkača završilo u bolnici! (VIDEO)

Foto: EUROSPORT

Na četvrtoj etapi trke "Itzulia Basque Country", došlo je do velikog sudara u kojem je bilo uključeno više biciklista. Incident se desio dok su biciklisti silazili brzom brzinom niz uski desni zavoj sa vrha Olaeta uzbrdice. Jedan biciklista je izgleda izgubio kontrolu i pao prilikom prolaska kroz zavoj, što je izazvalo lančanu reakciju u kojoj je učestvovalo čak 12 biciklista, među kojima je bio i dvostruki pobednik Trke Francuske, Jonas Vingegard.

Veliki sudar je doveo do toga da je trka bila neutralisana na 27.9km do cilja. Prema izveštaju Eurosporta, šestoricu biciklista su prevezli u bolnicu nakon sudara.


Sudar je izazvao šok među učesnicima trke, a posledice su bile ozbiljne po neke od učesnika. Ovo je podsetilo na opasnosti sa kojima se biciklisti suočavaju tokom takmičenja, posebno prilikom spuštanja niz brdske deonice.


Ostaje da se vidi kako će se ovo odraziti na nastavak trke i da li će povređeni biciklisti biti u stanju da nastave sa takmičenjem.

Brze vožnje niz brdske deonice nose sa sobom velike rizike, a organizatori trka i biciklisti moraju biti svesni potencijalnih opasnosti i preduzeti sve mere predostrožnosti kako bi se smanjio rizik od ovakvih nezgoda.

Ostaje da se nadamo da će povređeni biciklisti brzo ozdraviti i da će se takmičenje nastaviti bez daljih incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading