LJUBAVNI TROUGAO: Ova lepotica otkida na Đokovića, a centar Partizana zbog nje PROGOVORIO SRPSKI

Autor:

Sport

09.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanosna rvačica se predstavlja lažnim imenom, a rođena je 300 kilometara od Beograda i voli Brazilca i Srbina.

LJUBAVNI TROUGAO: Ova lepotica otkida na Đokovića, a centar Partizana zbog nje PROGOVORIO SRPSKI

Foto: Printkrin/Instagram

Šta spaja Novaka Đokovića i novog centra Partizana Bruna Kabokla? Ljubav prema istom klubu sigurno ne jer jer Nole navija za Crvenu zvezdu Meridianbet a Brazilac je zadužio crno-beli dres. Rešenje zagonetke je devojka i to kakva!

Republika

Foto: Starsport

 

Naime, pre mesec dana otkriveno je da kanadska rvačica rodom iz Bosne i Hercegovine Karmen Petrović, odnosno Monika Klisara kako joj piše u ličnoj karti, opčinjena najboljim teniserom sveta, a sada brazilski mediji prenose da je takmičarka američkog rvanja u stvari u vezi sa pojačanjem u timu Željka Obradovića. Kao argument navode to što Kaboklo često komentariše njene provokativne fotografije na Instagramu, a ni jedno ni drugo nisu demantovali da između njih ima nečega više od pukog praćenja na društvenim mrežama.

Republika

Foto: twitter.com/PartizanBC

 

Ali ni tu nije kraj u povezivanju rvačice sa našim prostorima. Naime, devojčica po imenu Monika Klisara rođena je u Zenici, a posle emigriranja u kanadu izrasla je u jednu od najlepših sportistkinja. Zbog toga joj se Kaboklo na prvu njenu fotografiju otkako je on došao u Beograd obratio na srpskom jeziku, doduše na jekavici pa se da zaključiti da ga je ona naučila naš jezik.

- Lijepa li si - napisao je Kaboklo.

Foto: Printkrin/Instagram

 

Inače, američka rvačica se ovako predstavlja.

Moje ime je Monika Klisara, rođena sam u ratom razorenoj istočnoj Evropi, emigrirala u Kanadu, trenirala sam karate ceo život, a sada sam dovoljno blagoslovena da nastavim svoj put sa "WWE". Mnogo stvari u mom životu mi je bilo strano. Osećala sam se kao da ne pripadam, kao da se delovi ne uklapaju. Ovo nije taj slučaj - rekla je nedavno Karmen Petrović, kako voli da je oslovljavaju, pa dodala:

 

 

- Ovde sam, i osećam se kao da sam upravo tamo gde treba da budem. Hvala Bogu, mojoj porodici, prijateljima i svima koji su bili na ovoj divljoj vožnji sa mnom. Jedna stvar u vezi mene je da moja strast, upornost i volja za učenjem nikada neće prestati. Nadam se da mogu da vas učinim ponosnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading