HAOS NA ISTOJ UTAKMICI! Izbile dve TUČE! Najpre se POBILE devojke, pa onda i muškarci! Sevale PESNICE na sve strane! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašbnja scena na NFL meču.

HAOS NA ISTOJ UTAKMICI! Izbile dve TUČE! Najpre se POBILE devojke, pa onda i muškarci! Sevale PESNICE na sve strane! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

tuča

Neviđeni skandal izbio je na utakmici NFL lige između Los Anđeles Čardžersa i Las Vegas Rajdersa. Ono što daje poseban kuriozitet haosu predstavlja činjenica da je na tribinama viđen sukob navijača istog tima - Rajdersa, pa su nastale dve tuče!

Najpre su se pobile dve devojke, a potom i dva muškarca. Dame su uspeli da razdvoje i da spreče eskalaciju sukoba, dok je jedan muškarac završio kao u ringu, nokautiran.

Ekspresno se na društvenim mrežama pojavio snimak oba sukoba, ali se daleko više priča se o pesničenju devojaka. Žena u dresu Maksa Krozbija počela je da viče na devojku koja je stajala ispred nje i konstantno joj je dobacivala da "sedne dole". Potom je usledilo koškanje, pa na kraju i tuča, odnosno, razmena udaraca. Ljudi koji su bili okolo umešali su se i uspeli nekako da ih razdvoje.

Naredni fizički obračun na istom stadionu, dogodio se između muškaraca, ali sa znatno ozbiljnijim epilogom. Čovek u plavom dresu više puta udario je gospodina u crnom dresu i u jednom momentu ga gotovo nokautirao, pa ga je posle toga gurnuo niz stepenice!

Tek posle toga uključili su se i neki drugi navijači i napetost se smirila. Nije definitivno bio dobar dan za Rajderse pošto su na kraju izgubili (17:24), ali je utakmica ostala u senci nemilih događaja na tribinama.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading