SKANDAL TRESE ZAGREPČANE"! Tatinom sinu obukli opremu Dinama, pa ga izvuki iz kandži grčke policije nakon ubistva u Atini!

Autor:

Sport

03.10.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dino Kordić se krio u žbunju posle masovne tuče u kojoj je ubijen navijač AEK Mihalis Kacuris.

SKANDAL TRESE ZAGREPČANE"! Tatinom sinu obukli opremu Dinama, pa ga izvuki iz kandži grčke policije nakon ubistva u Atini!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama iz Zagreba

Skandal trese Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba, koji poslednjih dana, između ostalog, beleži i loše rezultate.

Ali, nisu samo na terenu zakazali, već su i članovi uprave napravili jedno nepočinstvo koje bi moglo da uzrokuje međunarodne komplikacije. Naime, kako navodi hrvatski "Nacional", napravljen je ogroman propust, ma krivično delo, nakon tuče u Atini u avgustu kada je ubijen navijač AEK Mihalis Kacuris. Prema saznanjima ovog lista, "Modri" su u poslednjih nekoliko dana kao na iglama u strahu da u javnost ne procuri informacija da su iz kandži grčke policije izvukli jednog pripadnika "bed blu bojsa".

U pitanju je Dino Kordić, sin službenika i poslanika u Skupštini FK Dinamo Željka Kordića. Još u Atini je, navodno, odmah posle tuče zvao predsednicu Dinama Vlatku Peras, a ona je po njega poslala dva čoveka, koji su ga zatekli skrivenog u žbunju.

Osim toga, "Nacional" navodi da su Grčku otputovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atine se vratilo njih 65. Taj slepi putnik je navodno bio jedan od članova „bed blu bojsa. Delegacija mu je dala Dinamovu odeću, a potom ga stavila na čarter let i odvezla u Zagreb.

Podsetimo, u zatvorima širom Grčke zbog ubistva nožem navijača AEK robija više od 100 navijača Dinama, dok je po nalogu tamošnjeg tužilaštva nedavno u Zagrebu uhapšeno još njih desetak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading