Održan Mali sajam sporta u Vlasotincu! (FOTO)

Autor:

Sport

20.09.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Vlasotincu ispred opštine Vlasotince u organizaciji Sportski savez Srbije , Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza opštine Vlasotince i lokalne samouprave po prvi put održan je Mali sajam sporta.

Održan Mali sajam sporta u Vlasotincu! (FOTO)

Foto: Sportski savez Srbije

Prisutnima se na otvaranju najpre obratio predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović, a zatim i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek. 

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek uručio je na poklon Sportskom savezu opštine Vlasotince lopte koje će Sportski savez opštine Vlasotince u narednim danima podeliti školama.

Na sajmu je prisustvovao veliki broj dece gotovo iz svih škola sa teritorije opštine Vlasotince i imali su prilike da se upoznaju sa granama sporta koje su zastupljene u opštini kao  i sa uspešnim klubovima i sportistima. 

Predškolci su vežbali sa Savezom za predškolski sport u okviru projekta "Sport je važan da bi bio zdrav i snažan" dok su osnovci igrali fudbal, košarku,odbojku, šah, stoni tenis, vežbali gimnastiku, atletiku,kik boks.. 

- Od opštine do opštine susrećemo se velikim brojem mališana željnih druženja i sporta. Tako je bilo i u Vlasotincu. Nasmejana lica deca mnogo govore, a nadam se samo da će svi oni voditi zdrav način života i trenirati neki sport. To je naša misija, da decu izvedemo na pravi put, svi zajedno i roditelji i učitelji i treneri. Deci želim da budu vredni i da dobro rade, a sutra će sigurno postati šampioni, neki u sportu, a neki u drugim oblastima. Sportski savez Srbije će biti tu da pomogne koliko je u našoj mogućnosti - rekao je Davor Štefanek.

- Ovo je još jedna akcija u nizu koju sprovodi Sportski savez opštine Vlasotince u saradnji sa Sportskim savezom Srbije. Pre Malog sajma sporta zajednički smo organizovali Seoske igre Sportskog saveza Srbije i regionalno finale akcije ,, Sport u policiji". Nadamo se da će kolege iz Vlasotinca nastaviti sa odličnim radom i u godinama koje dolaze i da ćemo još dugo uspešno sarađivati, a očekujemo da Mali sajam sporta postane tradicionalna manifestacija u Vlasotincu - istakao je generalni sekretar SSS Goran Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading