UDAJE SE IVANA ŠPANOVIĆ: Svadba daleko od Srbije! Poznati svi detalji

Autor:

Sport

26.09.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka Ivana Španović je ove godine zabeležila najbolje uspehe u dosadašnjoj karijeri. Iako joj je izmakla medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, Španovićeva je rešila da godinu završi najvažnijim činom u životu. Venčanjem.

Republika

Foto: Starsport

Ivana Španović

Nakon što su na ludi kamen stali Milica Mandić, a zatim i Nemanja Majdov, isto je odlučila i najbolja srpska atletičarka.

Podsetimo se, Ivana je u vezi sa Markom već neko vreme, ozvnaičili su to i veridbom, a sada je vreme i za venčanje, koje će se, kako saznaje Meridian sport, održati upravo danas.

Isti izvor navodi da će na veselju pevati poznata pevačica Edita, dok bi proslava trebalo da se održi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pre izvesnog vremena, Ivana i Marko su razmenili zanimljive poruke na društvenim mrežama i nagovestili da bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen.

- Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih - napisao je Marko pored fotografije sa vožnje pustinjom.

Srpska atletičarka je u komentaru napisala:

- Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe.

Treba naglasiti i da je Ivana imala ove godine odlične rezultate. Svetska atletska federacija je objavila da je Španovićeva izbila na prvo mesto rang liste zahvaljujući osvajanju Dijamantske lige u Cirihu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading