ČANAK: Raduje me skakačka dominacija

Autor:

Sport

22.09.2018

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana bili su blizu plasmana u finale Superkupa ABA lige. Međutim, posle velike borbe i neizvesne završnice, više koncentracije i sreće imali su igrači Budućnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/ TV Subotica
Nenad Čanak

- Čestitam Budućnosti na pobedi. Zadovoljan smo prikazanim u Laktašima. Bili smo ravnopravni ekipama koje pretenduju na sam vrh ABA lige. Raduje me skakačka dominacija u duelu sa ekipom koja će igrati Evroligu i koja je šampion ABA lige, a nedopustivo je da primamo poene uz prekršaj i da pravimo nepotrebne faulove u situaciji kada nema opasnosti po naš koš.

- Očekujemo povratak u tim Veličkovića i Sija, a to će nas sigurno učiniti još jačim i kvalitetnijim - naglasio je Nenad Čanak i nastavio:

- Energetski smo delovali zaista dobro i nemam zamerki, ali ponavljam imam zamerku na olako primljene poene posle slobodnih bacanja i prekršaja bez potrebe i poena koje smo primali uz dodatno slobodno bacanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading